2013 m. balandžio 7 d., sekmadienis

Šiltos grybų salotos

Reikės:
100 g rūkytos šoninės, 1 svogūno, 11 virtų grybų, 4 riekelių skrudinamosios bal­tos duonos, 5 šaukštų migdolų drožlių, raudonų garbanotųjų salotų lapų, 1/2 ilgavaisio agurko, 4 pomidorų.

Salotų lapus išdėliokite lėkštėje, ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytą agurką ir skil­timis - pomidorus. Šoninę supjaustykite pailgais gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje. Sub­erkite supjaustytą svogūną, grybus ir kepkite dar keletą minučių. Paskui keptuvėje šiek tiek apkepkite duonos kubelius ir migdolų drožles. Viską sudėkite ant salotų ir iškart patiekite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą